Midden in een oase van rust en gezelligheid

Chaletpark De Huifkar is een oase van rust, schitterend gelegen tussen Voorthuizen en Stroe.
Een omgeving die helemaal ingericht is op eindeloos genieten. Genieten van rust en ruimte,
maar tegelijkertijd ook van Veluwse gezelligheid, ontspanning en leuke attracties.

Recreatiegebied Zeumeren
Op steenworp afstand ligt recreatiegebied Zeumeren, een plas met meer dan twintig hectare schoon zwemwater, uitgestrekte stranden en ligweides. De mogelijkheden in dit gebied zijn legio. U kunt er een dagje zonnen, maar ook sportief ontspannen op de short golfbaan. Binnenkort (seizoen 2012) kunt u zelfs de waterskies onderbinden op een professionele waterskibaan.

Fietsen, wandelen en ruitersport
De Veluwe staat bekend om haar prachtige fiets- en wandelpaden. Vanaf ons terrein in Voorthuizen loopt u zo de bossen of de weilanden in. Geniet van alle variaties die de Veluwe biedt. De Veluwe heeft niet alleen alles in huis voor de fietser of de wandelaar. Ook voor ruiters en amazones zijn er talloze mogelijkheden.

Attractiepark Julianatoren en Dolfinarium
Zin in een dynamisch dagje uit met de (klein)kinderen? Pretpark Julianatoren is om de hoek en biedt talloze spannende en ontspannende attracties die garant staan voor een hele dag speelplezier. Op slechts 20 minuten rijden bent u ook in het Dolfinarium van Harderwijk.

Voorthuizen, Stroe en Barneveld
Voorthuizen, Stroe en Barneveld zijn toeristische trekpleisters waar het met name in de zomer een drukte van belang is. Het ruime winkelaanbod in combinatie met tal van toeristische activiteiten werken als een magneet op dagjesmensen uit de hele regio. Bent u hier in de zomer? Kijk dan vooral even naar het programma-aanbod van deze beide dorpskernen.

Websites
Braderie Voorthuizen: www.voorthuizen.com
Oud Veluwse Marktdagen: www.oudveluwsemarkt.nl
Internationale Ballonfiesta: www.ballonfiestabarneveld.nl
Nationaal Park de Hoge Veluwe: www.hogeveluwe.nl
Zandsculpturen Garderen: www.zandsculpturenfestijn.nl
Evenenementenkalender gemeente Barneveld: www.barneveld.nl/sport-vrije-tijd/evenementenkalender_44617
Julianatoren: www.julianatoren.nl