De Huifkar: een chaletpark vol rust en ruimte

Recreëren in het hartje van de Veluwe en toch uitstekend bereikbaar vanuit het hele land?
Chaletpark De Huifkar in Voorthuizen staat bekend als een recreatieoord voor echte rustzoekers.
Rustzoekers die tegelijkertijd de keus willen hebben uit tal van activiteiten in de omgeving.

Jan  Ela en Kevin Willemsen zijn het hele jaar door uw gastheer en gastvrouw en doen er alles aan om u onbezorgd te laten genieten. Al veertig jaar lang biedt De Huifkar prachtige kavels voor recreanten met hun eigen chalet. Genieten dus van van rust en van de gezelligheid van andere bewoners, maar daarnaast ook van ontspanning in allerlei vormen. Het hele jaar door!

Wat heeft de Huifkar u te bieden?

  • ontspanning onder het Veluws bladerdak
  • zeer ruim opgezette kavels
  • optimaal verzorgde paden en lanen
  • een speeltuin voor de kleintjes
  • tal van activiteiten in de directe regio
  • monitor met camerazicht op de entree en de speeltuin
  • internet op het hele park

Aan ervaring geen gebrek op Chaletpark De Huifkar. Jan Willemsen zit al bijna veertig jaar in het vak en bouwde dit prachtige chaletpark in Voorthuizen eigenhandig op. Hij is het gezicht van deze mooie onderneming. ,,Dit park is mijn leven’’, zegt Jan. ,,We steken er al onze tijd en energie in om het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Wat we daarin heel belangrijk vinden, is dat alles netjes en schoon is. Waar mensen genieten van rust en groen, is het ontzettend belangrijk dat het ook goed verzorgd is. Dat is niet alleen iets waar we zelf mee bezig zijn, maar dat realiseren onze bewoners zich ook. Door de regels te respecteren, zorgen we met elkaar voor een mooie omgeving. Dat zie je aan de tuinen, de heggen, de paden... Alles ligt er verzorgd en goed onderhouden bij.’’

Nieuwsgierig geworden? Familie Willemsen ontvangt u graag voor een bezoekje en een rondleiding over het Chaletpark De Huifkar in Voorthuizen.